Ilmaise itseäsi -kerhotoimintaa Kuhmossa ja Sotkamossa

Kajaanin Kaupunginteatteri ja Kainuun Liikunta ry järjestävät kaudella 2017–2018 kerhotoimintaa Kuhmossa ja Sotkamossa. Kerhoissa toimitaan ilmaisun ja liikkeen rajapinnassa. Kerhovuosi jakautuu neljään eri teemaan. Luvassa liikettä, ilmaisua, liikuntaa, teatteria ja sirkustelua. Osallistujat saavat itse ohjaajien johdolla suunnitella ja olla vaikuttamassa kerhojen sisältöihin.

Kuhmon kerhoa pidetään tiistaisin 19.9. Alkaen klo 15.45–17.15 Tuupalan koulun salissa. Kerho on avoin ja se on suunnattu 15–19-vuotiaille. Sitä ohjaavat Kainuun Liikunnan Matias Ronkainen ja Kajaanin kaupunginteatterin Karoliina Kuvaja.

Sotkamossa kerho pidetään tiistaisin 19.9. alkaen klo 18.30–20 nuorisotalo Asema 13 salissa. Kerho on suunnattu 15–19-vuotiaille nuorille. Kerhon ohjaajina toimivat Kajaanin kaupunginteatterin Sanna Heikkinen, Kainuun Liikunnan Matias Ronkainen sekä Sotkamon Jymyn Salla Klemetti.

Kerhot ovat osa valtakunnallista Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hanketta. ESR-rahoitteisen hankkeen pääkoordinaattori on Diak. Kerhotoiminnan lisäksi Kainuun aluehankkeessa järjestetään työpajatoimintaa Puolangalla, Hyrynsalmella sekä Ristijärvellä.

 

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset Kuhmon ja Sotkamon kerhoihin:

Karoliina Kuvaja
Projektikoordinaattori
puh. 044 4214 379